Elérhetőség, vásárlási feltételek

Az áruházat üzemelteti:
ADP-TOP Kft.
Üzlet: 1096 Budapest, Sobieski u. 33.
Mobil: (30) 9414 706
Fax: (1) 227 5331
Email: [email protected]

ADP-TOP Kft.
MKEH Eng. sz.:C/003 855
Cégjegyzék: 01-09-872622
Adószám: 13777164-2-43
Bank: ERSTE Bank Hungary Rt. 11600006-00000000-19591098

Vásárlási feltételek

  • Internetes áruházunkban csak 18. életévét betöltött személytől fogadunk el megrendelést.
  • Rendelés elküldésével Ön vagy cége kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat előutalással, vagy az átvételkor kiegyenlíti.
  • Az áruházat üzemeltető ADP-TOP Kft., a megrendelés visszaigazolásáig, fenntartja magának az árváltoztatás jogát.
  • Rendelését telefonon keresztül visszaigazoljuk. Amennyiben ez 5 napon belül nem lehetséges, a rendelést töröljük a rendszerből.
  • Kérjük a csomagot kézbesítéskor az átadó előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot.

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Futárszolgálat:

Vidéki és budapesti megrendelőink is választhatják ezt a szállítási módot, melyet főként az értékesebb és sérülékenyebb áruk szállításához javasolunk. Futárszolgálatunk az áru szállításra történő feladását követő 24 órában házhoz szállítja a megrendelt termékeket. Ebben az esetben az áru ellenértékét vagy a futárnak fizetheti meg (utánvétel), vagy a szállítást megelőzően előutalással. (Futárszolgálat: GLS)

Személyes átvétel:

Budapesti üzletünkben (ADP-TOP Kft. 1096 Budapest, Sobieski u. 33.) lehetséges. Ebben az esetben - a rendelés feladását követően - időpont egyeztetésre van szükség munkatársainkkal, hogy az átvételkor biztosan a helyszínen legyen a megrendelt áru. Az áru ellenértékét, ebben az esetben vagy a Vevőszolgálaton készpénzben, vagy előutalással fizetheti ki.
Csomagolási költséget nem számolunk fel, a szállítási költség nettó 100 ezer Ft alatt azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a cím függvényében változik.

Garancia

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve a projektor izzó (60 nap), ill. egy évnél hosszabb, ha a gyártó 12 hónapnál hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Minden hardver termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.

Cseregarancia

Hardverek esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes a vásárlástól számított 8 munkanapon belül.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az [email protected] e-mail címen.